Artikel 3 van 3

Hars Treasure & Diamonds

€ 9,95 (inclusief btw)

Een mini set met een bio PLA-vulvorm (met houtvezel) van een schatkistje en gouden hars diamantjes. Ga je mee op schattenjacht? Waar verstop je de diamantjes? in de klei / MagicSand / speelrijst / of in het water? de diamantjes kun je ook in de schatkist 'veilig' bewaren, sorteer op grootte en ga ze tellen. Hoeveel heb je er? 

 

 

 

 

 

De stenen kun je gebruiken in de speelbak, in het Magic Sand / speelrijst / speelparels en ga op ontdekkingstocht of ga ze 'opgraven'. Laat de verbeelding de vrije loop en kijk wat je kind met de sterren gaat doen! Ook geweldig om ze in de obleck op te graven!

 

 

 

Set van 1 mini bio PLA-vulvorm met houtvezel 10cm met gouden hars-diamantjes (10 mini en 5 kleine).

 

Wordt geleverd in een katoenen zakje waar je de stenen nadien weer in kunt opbergen. 

 

 

 

Gebruik: 

 

* Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Kleine onderdelen van de hars-collectie kunnen mogelijk verstikkingsgevaar opleveren. 

 

* Schoonmaken kan eenvoudig onder de kraan of met een lauw sopje (gebruik mild schoonmaakmiddel en geen schurende/agressieve schoonmaakmiddelen) en nadien afdrogen.

 

* Hars is gevoelig voor UV-licht, dit kan er voor zorgen dat de hars-producten iets kunnen vergelen. Er buiten mee spelen is geen probleem! maar ruim ze na het spelen weer buiten direct zonlicht op.

 

* Houd buiten bereik van hitte.

 

 

© 2021 - 2024 Sensoryfun.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Vakantie t/m 10 Augustus