Artikel 2 van 22

SensoryFizz Ocean 🐑

€ 12,50 (inclusief btw)

De SensoryFizz verrassingspotjes zitten vol met bruispoeder in verschillende kleuren gecombineerd met glitters, steentjes, sprinkles, verschillende thema figuurtjes, sommige potjes bevatten zelfs Fizz figuurblokjes. Wat vind jij allemaal in jou potje??

Het SensoryFizz bruispoeder is een super leuke aanvulling op de thema tafel en/of modderkeuken. Maak magische werelden, toverdrankjes en veel meer. Druppel water aan het poeder of voeg juist het poeder aan een beetje water toe en kijk naar wat er gebeurd.

De topping kan altijd iets variëren omdat ik afhankelijk ben van wat ik kan vinden aan thema accessoires maar je krijgt dan altijd de passende foto mocht er iets veranderd zijn. de meeste potjes zullen de komende tijd 1 voor 1 worden voorzien van een individuele sticker waardoor je kan zien wat er ongeveer in het potje zit.

* Niet voor kinderen onder de 3 jaar en spelen altijd onder toezicht van een volwassene en niet voor consumptie. Getest en voorzien van een CE-Keurmerk

Ingrediënten: Bakingsoda, citroenzuur, maizena, voedselkleurstof, Epson Salt, kinderarbeidsvriendelijke Mica poeder, Bio glitter en/of andere sprinkles en topping.

Het Sensoryfizz bruispoeder is getest en voorzien van een CE-keurmerk.

 

Β© 2021 - 2024 Sensoryfun.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel